Skip to Store Area:


  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Colorate!
  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Premium!
  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Folie!
  • Vizualizati produsele din categoria Accesorii Baloane!
  • Balloons.ro - Decoratiuni pentru evenimente festive!

Termeni şi condiţii de utilizare

Termeni şi condiţii de utilizare

Societatea care administrează site-ul http://www.ebaloane.ro, denumit în continuare Ebaloane, este S.C. Masterex Style S.R.L, numită în continuare Ebaloane, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J13/665/1996 şi având Codul Unic de Înregistrare RO 5179200.
Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acesteia. Ebaloane îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Confidenţialitate".

Informaţii personale

Sunteţi de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Ebaloane să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute.
Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile.
Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi meniul "Contul meu". Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora.
Ebaloane nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Securitatea datelor personale

Accesarea Ebaloane implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de Ebaloane. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoţiile Ebaloane sau despre orice alte promoţii sau activităţi desfăşurate de Ebaloane prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc). Ebaloane se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi, cu excepţia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
Ebaloane certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
- dreptul de a cere Ebaloane să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
- dreptul de a cere Ebaloane să rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
- dreptul de a cere Ebaloane să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
- dreptul de a cere Ebaloane să înceteze expedierea de mesaje promoţionale;
- dreptul dumneavoastră de a notifica în scris Ebaloane că renunţaţi la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportand cheltuielile de expediţie conform legii romane.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@ebaloane.ro sau prin poştă, la adresa: SC MASTEREX STYLE SRL, str. Prieteniei nr.7, Bl.P, Sc.E, Ap.61, Constanţa. Ebaloane foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul Ebaloane, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului Ebaloane şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această actiune.

Informaţii despre livrare

Produsele comandate se livrează în toată ţara în aceeaşi zi dacă comanda a fost expediată până în ora 15.00 sau a 2 – a zi dacă această a fost expediată dupa ora 15.00.
Produsele se expediază în ambalajul original, sigilat al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.
Comanda minimă este de 100 RON + TVA + taxele de transport.
Produsele se expediază folosind serviciile curierului rapid în sistem Door to Door – Fan Curier, în localităţile unde acesta are filiale sau ale Companiei Poşta Română.
Înaintea livrării clientul poate fi contactat telefonic sau prin email pentru stabilirea detaliilor, legate de intrare în posesia produselor comandate.
Intervalul de livrare este de obicei 48 ore în orice oraş din ţară daca optaţi pentru expedierea cu societatea de curierat rapid sau de 3 – 5 zile folosind serviciile Companiei Poşta Română - veţi primi în cutia poştală un aviz cu care trebuie să vă prezentaţi la oficiul poştal de care apartineţi pentru a ridica coletul.

IMPORTANT:
În momentul livrării vă rugăm să verificaţi faptul ca ambalajul în care sunt transportate produsele, este sigilat şi poartă documentul de expediţie AWB.
Deschideţi coletul şi verificaţi integritatea produselor.
Daca observaţi nereguli sau vi se pare ceva suspect în legătură cu coletul vă sfătuim să refuzaţi primirea acestuia şi să specificaţi pe documentul de expediţie AWB motivele refuzului.
Daca refuzul dvs. de a primi coletul, sunt întemeiate vă vom inlocui produsele.
La primul colet neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra nicio comandă prin Ramburs, plata putându-se realiza doar anticipat sau online. Pentru orice detalii, informaţii suplimentare sau reclamaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Returnare produse cumpărate

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării pe site-ul www.ebaloane.ro sau prezintă defecte de fabricaţie, puteţi solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 zile de la primire.
Costul de transport al produsului şi cel al returului sunt suportate în întregime de către cumpărător. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (inclusiv ambalajul) şi nu prezintă semne de folosire.
În cazul refuzării produsului vă rugăm să ne contactaţi în termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor. În situaţia în care în termen de 24 ore nu ne-aţi contactat, considerăm că produsul corespunde în totalitate şi ne declinăm orice responsabilitate.

Garanţia oferită produselor

SC MASTEREX STYLE SRL garantează calitatea produselor vândute în magazinul său online www.ebaloane.ro
Toate produsele vândute prin intermediul site-lui www.ebaloane.ro sunt produse 100% originale.
În cazul în care aţi cumpărat un produs şi îl consideraţi necorespunzător, sesizaţi-ne, trimiteţi-l retur la adresa de ramburs şi veţi primi înapoi banii.
Toate pachetele vor fi ambalate în mod corespunzător pentru a preveni deteriorările de transport.
Aparatura electrică are garanţie 12 / 24 luni.
Daca aveţi întrebări în legatură cu produsele pe care le oferim vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail, fax sau telefon.