Skip to Store Area:


  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Colorate!
  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Premium!
  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Folie!
  • Vizualizati produsele din categoria Accesorii Baloane!
  • Balloons.ro - Decoratiuni pentru evenimente festive!

Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate

Societatea care administrează site-ul http://www.ebaloane.ro, denumit în continuare Ebaloane, este S.C. Masterex Style S.R.L, numită în continuare Ebaloane, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J13/665/1996 şi având Codul Unic de Înregistrare RO 5179200.
Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acesteia. Ebaloane îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Confidenţialitate".

Informaţii personale

Sunteţi de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Ebaloane să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute.
Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile.
Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi meniul "Contul meu". Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora.
Ebaloane nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Securitatea datelor personale

Accesarea Ebaloane implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de Ebaloane. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoţiile Ebaloane sau despre orice alte promoţii sau activităţi desfăşurate de Ebaloane prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc). Ebaloane se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi, cu excepţia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
Ebaloane certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
- dreptul de a cere Ebaloane să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
- dreptul de a cere Ebaloane să rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
- dreptul de a cere Ebaloane să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
- dreptul de a cere Ebaloane să înceteze expedierea de mesaje promoţionale;
- dreptul dumneavoastră de a notifica în scris Ebaloane că renunţaţi la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportand cheltuielile de expediţie conform legii romane.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@ebaloane.ro sau prin poştă, la adresa: SC MASTEREX STYLE SRL, str. Prieteniei nr.7, Bl.P, Sc.E, Ap.61, Constanţa. Ebaloane foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul Ebaloane, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului Ebaloane şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această actiune.