Skip to Store Area:


  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Colorate!
  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Premium!
  • Vizualizati produsele din categoria Baloane Folie!
  • Vizualizati produsele din categoria Accesorii Baloane!
  • Balloons.ro - Decoratiuni pentru evenimente festive!

Informaţii despre livrare

Informaţii despre livrare

Informaţii despre livrare

Produsele comandate se livrează în toată ţara în aceeaşi zi dacă comanda a fost expediată până în ora 15.00 sau a 2 – a zi dacă această a fost expediată dupa ora 15.00.
Produsele se expediază în ambalajul original, sigilat al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.
Comanda minimă este de 100 Ron + TVA + taxele de transport.
Produsele se expediază folosind serviciile curierului rapid în sistem Door to Door – FAN COURIER, în localităţile unde acesta are filiale sau ale Companiei Poşta Română.
Înaintea livrării clientul este contactat telefonic sau prin email pentru stabilirea detaliilor, legate de intrare în posesia produselor comandate.
Intervalul de livrare este de obicei 48 ore în orice oraş din ţară daca optaţi pentru expedierea cu societatea de curierat rapid sau de 3 – 5 zile folosind serviciile Companiei Poşta Română - veţi primi în cutia poştală un aviz cu care trebuie să vă prezentaţi la oficiul poştal de care apartineţi pentru a ridica coletul.

IMPORTANT:
În momentul livrării vă rugăm să verificaţi faptul ca ambalajul în care sunt transportate produsele, este sigilat şi poartă documentul de expediţie AWB.
Deschideţi coletul şi verificaţi integritatea produselor.
Daca observaţi nereguli sau vi se pare ceva suspect în legătură cu coletul vă sfătuim să refuzaţi primirea acestuia şi să specificaţi pe documentul de expediţie AWB motivele refuzului.
Daca refuzul dvs. de a primi coletul, sunt întemeiate vă vom inlocui produsele.
La primul colet neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra nicio comandă prin Ramburs, plata putându-se realiza doar anticipat sau online. Pentru orice detalii, informaţii suplimentare sau reclamaţii vă rugăm să ne contactaţi.