Skip to Store Area:Baloane foto

Baloane folie printabile policromie fata / verso.

Baloane foto
4 Produs(e) Afişează per pagină
Vezi ca: Matrice  Listă  Sortare după: Poziţie| Nume| Preţ
Baloane folie printabile 18 cm
Fara TVA: 71,77 lei Cu TVA: 85,41 lei
Adaugă în coş

Revolutie in domeniul baloanelor! Baloane printabile color pe ambele fete! Fotografiezi, descarci in computer si printezi cu orice imprimanta inkjet A4. 100% rezistent la apa! Kit-ul include si bete pentru sustinerea baloanelor. In situatia in care doriti ca printarea sa fie executata de noi, va rugam sa selectati si serviciul " Printare baloane foto 18 cm".

Află mai mult
Printare baloane foto 18 cm
Fara TVA: 2,50 lei Cu TVA: 2,98 lei
Adaugă în coş

Selectand acest serviciu, printarea baloanelor folie va fi efectuata de catre societatea noastra care dispune de soft special, rame foto, etc pentru printarea acestora. Introduceti cantitatea de baloane pe care doriti sa le printati in caseta alaturata. Exemplu: ati achizitionat un set de 10 baloane, introduceti cantitatea "10" apoi incarcati "Imaginea".

Află mai mult
Baloane folie printabile 28 cm
Fara TVA: 104,84 lei Cu TVA: 124,76 lei
Adaugă în coş

Baloane printabile color pe ambele fete! Fotografiezi, descarci in computer si printezi cu orice imprimanta inkjet A3. 100% rezistent la apa! Kit-ul include si bete pentru sustinerea baloanelor. In situatia in care doriti ca printarea sa fie executata de noi, va rugam sa selectati si serviciul " Printare baloane foto 28 cm".

Află mai mult
Printare baloane foto 28 cm
Fara TVA: 4,44 lei Cu TVA: 5,28 lei
Adaugă în coş

Selectand acest serviciu, printarea baloanelor folie va fi efectuata de catre societatea noastra care dispune de soft special, rame foto, etc pentru printarea acestora. Introduceti cantitatea de baloane pe care doriti sa le printati in caseta alaturata. Exemplu: ati achizitionat un set de 10 baloane, introduceti cantitatea "10". Incarcati "imaginea".

Află mai mult
4 Produs(e) Afişează per pagină
Vezi ca: Matrice  Listă  Sortare după: Poziţie| Nume| Preţ